Home sweet home :)

Nu är jag tillbaka till Sthlm och nu blir det inga mer resor eftersom jag börjar skolan nästa vecka (!) Sommarlovet har gått så otroligt fort så det gör mig lite rädd.. Med rädd menar jag att tiden går så fort, kommer allting i livet gå så här fort? Är man snart gift med 2 barn och är utbränd på jobbet..? Ni fattar.

Göteborg var så himla kul med spelning med Part of Jon, mysiga och degiga kvällar på rummet med ton godis, liseberg från 13-23:00 och hesa röster (som fortfarande håller i sig), Rix FM konsert, bio a lá Knight and day som verkligen är en sevärd film!! Rekommenderas starkt! Jag kan skriva hur mycket som helst om vad som hänt och vad jag/vi gjort, men om du vill veta så får du helt enkelt fråga mig :)

Idag har jag vinkat hej då till Johanna på perongen och släppt iväg Elin rännandes på stan ;P Det var ett par jätte mysiga och trevliga dagar! :) Helt sjukt att det känns som vi kännt varandra hela livet när vi träffas 1,2 gånger per år och har bara kännt varandra i 3 år.. Men det är ingenting som jag klagar på, utan är bara ytterst tacksam över att jag har sådana vänner! ♥

Alla bilder finns på facebook och tänker inte ens tänka tanken att ladda upp alla bilder här. Sorry :P

Over and out
PEACE ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0