You think that I can't see..

How did we get here?
When I use to know you so well
Well, I think I know

I will figure this one out on my own


Ny dag, nya tag

Okej bästa skoldagen ever so far, började dagen med sovmorgon och pedagogiskt ledarskap där vi lekte en lek och hade lite slapp genomgång av vad ledarskap är. Skit kul :D
Sen vare matte D som gällde - vilket är kul (shiet jag har blivit en naturare oh my) :P Och sen jätte lång lunch då Lisa hade piano så vi gick ner till nrjhuset och chillade galet i sofforna :D
Sist men inte minst var det sista lektionen för dagen med min första lektion i hälsopedagogik. Min lärare ser ut som Maria Montazami eller någon liknande.. Väldigt underhållande men verkar en aningen.. blåst (?) Men vi gick igenom alla betygskriterier och hur hon planerat kursens gång, och det var så skönt att ha yoga och avslappningsövningar under hela torsdagslektionen - Sweet! :)

 

↑ » (Aka min hälsopedagogik lärare Anna-Lena..) «

Efter plugget for Lisa och jag iväg till studentpalatset och pluggade ivrigt (?) med Upgrades matte i 2h. Måste säga att 'lärarna' den här gången är mycket bättre, eller så är det jag som blivit smartare? haha


Woho Ulf skulle bli glad om han såg den här klockan :D haha

End of today, nu ska jag hoppa in i duschen :) shuu

PEACE ♥

Bumpy ride

Funderar på vad min lön sen i somras ska gå till. Jag måste lägga undan ungefär hälften till London resan under nyår, men sen kanske beställa lite kläder från H&M? Känns som min garderob behövs.. uppdateras :)



PEACE ♥

Sunday, bloody sunday

Ojoj. Idag är det inte mycket som händer, bara en långttråkig söndag :P Ska städa, fixa och dona hemma, tog ansvaret för middagen som jag bestämt ska bli mexikansk kyckling :)



PEACE ♥


Should I stay or should I go?

Hur ska jag kunna ta det du säger seriöst, när jag ändå vet hur det slutar? 
Du kan väl för en gångs skull mena det du säger..


Chillar galet

Har chillat galet ikväll med cider och Ghost Whisper efter en jätte mysig dag med Louise. Vi var bland annat på en utställning på Fotografiska museet och fikade på ett jätte fint fik högst upp med panorama fönster som gav en utsikt över hela djurgården och så. Jätte fint! Sen bar det av mot stan med lite shopping :)



Jag är helt slut i hela kroppen så jag tror det är bra för mig och gå och lägga mig snart. Har varit uppe alldeles för länge de senaste veckorna.. Dags att ändra min dagsrytm ;P

PEACE ♥

Today


Saturday fever (?)

Solen skiner och det får en att tro att sommarvärmen har kommit tillbaka, men inte det inte. Svin kallt och sol. Ush, har en slags hatkärlek till kyla. Det är mysigt men minst sagt för jävligt att ha lila händer och läppar och skaka som ett asplöv..

Idag ska jag in till stan och träffa Louise, sen ska jag chilla galet hemma. Egentligen vill jag bara ut och röja men sparar det till nästa helg med CLE ;)

PEACE ♥

Weekend has arrived

Så var första skolveckan avklarad. *Fju* bara 10 veckor kvar till nästa lov.. :'D

Idag hade jag min första och enda lektion kl.14.25 - den satt inte helt fel. Jag hade projektarbete som är inviduellt så jag kommer inte behöva gå på de 'hjälp' lektionen varje fredag, vilket innebär att jag är ledig på fredagar! Woho för mig! Men idag började jag att spåna på vad mitt projektarbete ska handla om.. Det är galet svårt eftersom man är van vid att skriva ett kort, skriftligt arbete som bara berör enstaka frågeställningar, men med projektarbetet så måste man vidga sina vyer och tänka så mycket större. Men jag har spånat lite som sagt och jag tror jag ska fördjupa mig inom medicin - HIV/AIDS och ta kontakt med en organisation och se hur utvecklingen av medicinen för sjukdomen och kolla historik och så.. Men jag spånar som sagt fortfarande, men det känns som jag har fött en idé iallafall - så det är inte helt hopplöst :)

Jag var och fikade och traskade runt på stan med Frida idag också :) Fick träffa Fredrik en liten stund innan han gav sig av för att bränna pengar i alla stans affärer ;P Det är alltid lika speciellt när Frida och jag träffas, det går inte att förklara riktigt, men det kan gå hur lång tid emellan gångerna vi träffas och inte höra av varandra på år och dar, men det spelar liksom ingen roll när vi träffas. Jag behöver inte fråga för att se om det är någonting som fel, det går att läsa av, iallafall när man har en 12 års vänskap i hälarna. Jag antar att det är därför vi är BFF right? ♥

Nu ska jag nog tvätta bort sminket och lägga mig och läsa ut boken som jag fått låna av Bea: 'Innan jag dör' skriven av Jenny Downham. Den är en bok om döden, men är en lovsång till livet. Den rekomenderar jag starkt att ni ska läsa.

PEACE ♥

Back in business

Back on track. Hade bara 1 lektion idag, matte D. Det var ganska förvånandsvärt att alla i klassen var tysta och satt räknade i sina små bubblor idag, jag blev lite paff eftersom det är.. väldigt ovanligt minst sagt. Men det slog mig när jag satt med matteboken uppslagen, att matte är roligt. Det kanske är för att alla ämnen som jag haft är så tråkiga, jag vet inte, men matte D kommer bli kul o ha :)

Lisa, Cicci och jag tog en sväng förbi forum efter skolan och gjorde ett och annat inköp. Jag köpte 2 naglack som jag nu sitter och provar :) En mintgrön och en silver ;)

Ikväll bär det av till Nrj in the park på Grönan med CLEE och några till (?) så åker vi förhoppningsvis någonting oxå :D



PEACE ♥

When life knockes you down, you can choose whether or not to get back up

Att lära utan att tänka är meningslöst,
att tänka utan att lära är farligt.

PEACE


HAHA jag döör xDA

1. Hej vet du hur mycket en isbjörn väger? (Nej!) Tillräckligt mycket för att bryta isen. Hej jag heter ---. Du?

2. Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi en gång till?

3. Om en kyss vore en snöflinga skulle jag ge dig en snöstorm.. 

4. Du är skyldig mig en öl! (Varför det?) För jag tappade min när jag såg dig

5. Dina föräldrar måste vara väldigt fula eftersom alla vet ju att två negativa enheter blir positivt och du är ju assnygg!

6. Snygga kläder! Ska vi gå hem till mig och testa hur lång tid det tar att ta av dom? 

7. Hoppas att du kan mun mot munmetoden, för jag svimmar av när jag ser dig.

8. Hej, minns du mig? (nej) Inte?, ingen fara, du kommer garanterat ihåg mig imorgon!

9. Nyanserna på våra läppar matchar, vill du se själv? 

10. Det är fest i mina brallor o du ä bjuden!

11. Här är jag! Vad är dina två andra önskningar?

12. Jag ska bara kolla i bak på din tröja. Precis som jag trodde 'Made in Haven'

PEACE ♥


Just nu

Impossible - Shontelle
Stuck with each other - Shontelle, akon
When stars go blue - tyler hilton, bethany joy lenz
Microphone - darin
Lovekiller - darin
Save tonight - e.m.d
One - swedish house mafia

Jag är beroende, måste lyssna 24/7.
PEACE ♥

the happy dance

så söta


PEACE ♥

Tillbaka i skolbänken..

Idag var den första riktiga skoldagen, med lite chill lektioner som ShB och filosofi. Filosofi verkar som en rolig kurs - kort tyvärr - men jag tror att det kommer att bli en kurs att se fram emot :)

Jag vet inte hur jag ska få lust att lyfta ett finger tills imorgon, just nu gör jag bara allting per automatik utan att tänka eller känna. Tråkigt. Fyrkantigt. Dött. Kalla det va du vill, men jag vill inte vara så, men som vanligt räcker det inte att bara vilja. Tror det är pga skolan.. Jag vill fortsätta ha lov och göra sånt som hör loven till.. Alltså så långt ifrån skolan som möjligt. Men man vill väl ha det man inte kan få aight?

我希望你在這裡 ♥

PEACE ♥

just got you going

Ibland går allting i ultraspeed och man känner sig oövervinnerlig. Det känns väl som att soundtracket fortfarande spelar i bakgrunden från eftertexterna från en actionrulle som du precis sett på tv. Bara det att det är dags att vakna nu, komma tillbaka till verkligheten.



PEACE ♥

O M G

Jag hittar inga andra ord än omg. Hon är 11 år !





PEACE ♥

Hur många gånger kan man lyssna på en låt??



PEACE

jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig



PEACE ♥

oh snap!



Long time, men ack vilken klassiker :D

PEACE ♥

lovekiller



PEACE ♥

Home sweet home :)

Nu är jag tillbaka till Sthlm och nu blir det inga mer resor eftersom jag börjar skolan nästa vecka (!) Sommarlovet har gått så otroligt fort så det gör mig lite rädd.. Med rädd menar jag att tiden går så fort, kommer allting i livet gå så här fort? Är man snart gift med 2 barn och är utbränd på jobbet..? Ni fattar.

Göteborg var så himla kul med spelning med Part of Jon, mysiga och degiga kvällar på rummet med ton godis, liseberg från 13-23:00 och hesa röster (som fortfarande håller i sig), Rix FM konsert, bio a lá Knight and day som verkligen är en sevärd film!! Rekommenderas starkt! Jag kan skriva hur mycket som helst om vad som hänt och vad jag/vi gjort, men om du vill veta så får du helt enkelt fråga mig :)

Idag har jag vinkat hej då till Johanna på perongen och släppt iväg Elin rännandes på stan ;P Det var ett par jätte mysiga och trevliga dagar! :) Helt sjukt att det känns som vi kännt varandra hela livet när vi träffas 1,2 gånger per år och har bara kännt varandra i 3 år.. Men det är ingenting som jag klagar på, utan är bara ytterst tacksam över att jag har sådana vänner! ♥

Alla bilder finns på facebook och tänker inte ens tänka tanken att ladda upp alla bilder här. Sorry :P

Over and out
PEACE ♥

Seasons of love




Over and out
PEACE

GÖTEBORG HERE WE COME!

Imorgon är det Göteborg som gäller! :D Det blir massa konserter och olika spelningar, Liseberg, utekvällar och allt som hör till en resa med 3 underbara tjejer!! :D Allting är packat och klart (?) och ska fixa lite med ipoden bara :)

Jag får lägga upp bilder sen när jag kommit hem - om jag hinner - men jag ska göra mitt bästa.

Min absoluta favoritlåt just nu är Pocketful of sunshine med Natasha Bedingfield - från The ugly truth som är en av mina favorit filmer! :D (se den!)

Over and out
PEACE ♥

ny frisyr :)



blondie goes brunett + kortare :D Fett nöjd :)

Over and out
PEACE ♥

bästa videon på länge !



OVer and out

18 !!!



GALET!


Catch up

Idag åkte vi på en dagstur till kakslottet - Taxinge slott - och svullade i oss av allt som de hade att bjuda på (vilket var en heeel del!) Jag låter bilderna få prata istället :)



That's pretty much it.. for today ;)

Over and out
PEACE ♥

RSS 2.0