EUUUW!!!!!

detta är sååååå jäkla äckligt!! hur kan dom tro att man ska äta myror och äckliga kryp?! ush, kolla här så får du se vad jag pratar om.. ush o fy o blä.

blondie

just had too..

"Det är jätte bra att vara blond! Med så låga förväntningar är det lätt att imponera."
haha :D

hejhopp! :)

hejhallå.
Idag hände det väl lite här & där. vaknade lite för sent i morse och kom typ 15 minuter försent.. oupsi! .. vi sjöng Alla talar med varandra, passar såå himla bra in på våran klass, eller våra klasser, 9ma+9mi = 9M !  yey! :D 
vi  fortsatte med bild då jag fick skissa på min venedig bild, USH tar sååå himla lång tid!  börjar tröttna när jag knappast har börjat. :P får väl se hur det går. :)
sen hade vi en efterlängtad lunch och sedan slöjd. på slöjden håller jag på med min kudde som inkluderar min brodering, orakar inte förklara. :) sen skulle lisa åka iväg till arlanda mot Kap verde, ÅH kommer sakna dig gumms <3 dagen fortsatte med musik och sen slutade vi = vi slapp engelska provet för att Malins barn var sjuka, och vikariens barn var också sjuka, och de hade ingen ihoppare. så då drog jag hem :) skönt att för en gångs skulle få sluta tidigare än kl.15:00. jag visste att jag borde ha pluggat när jag kom hem, och jag vet inte var tiden gick åt till, men helt plötsligt så var det dags att åka. mamma kom hem precis innan vi skulle åka och gav mig ett pennskrin, ett grönt, ganska fint faktiskt, även fast jag redan har ett gult, men lika bra att ha två, tycker jag. Men iallafall nu bärde det av till frida för att sen åka till piano konserten. jag började känna "den där" nervositeten i magen, men övertalade mig själv att jag skulle klara av konserten med så få fel som möjligt. bara för att informera er om att det är svin kallt hemma hos Marianne, och inte nog med det, hennes man öppnade ett fönster så att det blev ÄNNU kallare. asså, jag hade två par strumpor och ullkofta och vantar, men jag frös och spände mig.. men det gick jätte bra när jag skulle spela, man säger ju att det är bra att vara nervös, right? spelade nåt enstaka fel, men det är inte hela världen, ger mig själv en klapp på axeln :D haha.
efter konserten åkte vi, familjen, till maxi och skulle inhandla lite nödvändigt, host, fikabröd rättare sagt. Jag passade på att köpa två tidningar, tuggummi och massa apelsiner, namnam :) tidningarna blev: GLAMOUR  och Allt om Vetenskap :)  Så jag! :D såg förresten alfred på maxi, men jag vet inte vad han gjorde där, bara lullade omkring, ?! aja, såg bara en glimt av hnm så..
dom serverade massa mat och dryck på maxi, vet inte varför, men det var gott :D när jag kom in så fick jag cider, och nåt liknande av italienska brödpinnar med nån slags korvliknande grej på, über gott! sen hittade jag ett stånd med frukt, och smaskade i mig. stötte sen på en stor buffé med italienska maträtter, godaste ever! tror att jag såg på nån skylt att de kommer ha kvar stånden veckan ut, så åk dit och smaka! lovar dig att du inte kommer bli besviken!

har mumsat i mig nån slags blandning mellan wienerbröd och bulle och har blivit klar med no labb rapporten och tekniken, skönt att kunna bocka av listan med läxor.

resterande läxor:
- so
- engelska
- svenska
- idrott

pöwssz <3


EUGH! äckligt, äckligt, äckligt...

den här bilden, eller artikeln är tagen från en engelsk tidning, eller hemsida, så hoppas du är bra på ENGLISH ;D hehe. det här är SÅÅ äckligt.. USH.. !

This is true but not for the squeamish among us...

This poor guy was minding his own business & he felt an eye irritation. Thinking that it was just regular dust, he started to rub his eye, in an effort to remove the dust. Then his eyes got really red, so he bought some eye drops from the pharmacy.

A few days passed and his eyes were still red and seemed a little swollen. Again he dismissed it as dust & continued rubbing, hoping it would go away. As the days went by, the swelling of his eye got worse & the redness increased until he decided to go and see a doctor for a check up.

The doctor immediately wanted an operation, being afraid of a tumor growth or cyst. During the operation, what was thought to be a growth or cyst, actually turned out to be a live worm. What was thought initially to be just mere dust actually was an insect's egg.

These are the actual pictures...
image53

ÄCKLIIIGT!!!!

var bara tvungen att lägga upp den här artikeln, men för övrigt så har jag pluggat teknik, no, engelska och.. vart på ledarutbildning och hemma hos friidilinen :D vi glömde bort tiden, eller så glömde tiden bort oss.. men vi hann iallafall öva lite granna på våra låtar som vi ska spela upp på piano konserten i morgon, är typ ganska lervös nu.. :S HJÄLP! men jag SKA klara av det, jag ska iallafall försöka att inte spela så mkt fel. :P hehe. ska sova nu, ska ju som alla andra till skolan imorgon ;) yey! och lylliga lisa ska till kap verde, dit jag skulle åkt på nåt lov förrut, men det blev inställt.. det ligger är en ö grupp i afrika, för er som inte vet det :) och elinda åker till indien och freddie till bali, ÅH! avis!! vill oxå till sol och bad.. får längta efter den svenska sommarn och italien antar jag.. :P bää.

pössz ♥ /E


don't think you can control me

Du betyder inget för mig, så jag tänker inte leva efter dina regler

Tycker du inte om mig så är det ditt problem, inte mitt

Snackar du skit och är falsk bakom min rygg så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig

Jag skiter i om du tycker att jag är ful, jag gör mig inte fin för din skull

Du kan kalla mig vad du vill, men tro mig, jag vet redan vem jag är

förklaringen tänkter jag inte berätta, men bea, du vet vad jag pratar om, om vem jag pratar om, personen som vi hade som samtalsämne på bussen, remember? dikten är den bästa förklaringen.

Tack Bea för att du finns <33

pöss ♥ nightnight.


vilken bloggtyp är du?

Vilken bloggtyp är du?

Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.
se vilken bloggtyp du är här

asså, jag tycker inte det stämmer :P jag skriver inte så himla ofta och detaljerat.. men det är ändå kul å göra sånna test..  vad tolkar du min blogg som?!

pusspuss ♥

vem är du lik?

Resultat:

Sienna Miller


8.38% har falt innenfor denne kategorien.


Sienna Miller



se vem du är mest lik här

pusselikram ♥


mannens hjärna, så klockren

image52

kolla in den lilla notisen på bilden, förlåt killar, men så klockren! HAHA.

haha, skriv på ni bara :D

VAD SKULLE DU GÖRA OM JAG:
1.kysste dig?
2.rörde vid dig?
3.blev mördad?

VAD TYCKER DU OM:
4.mina ögon?
5.mitt hår ?
6.min rumpa?
7.mig?

SKULLE DU:
8.hålla min hand om jag bad dig?
9.vara med mig om jag bad dig?
10.sova med mig om jag bad dig?
11.ta hand om mig om jag behövde?
12.göra vad som helst för att få mig lycklig?

HAR DU NÅNSIN:
13.velat kyssa mig?
14.kysst mig?
15.gjort mig ledsen?
16.drömt om mig?
17.velat berätta något för mig, men inte gjort det?
18.gillat mej?

telefonboken i mobailen ;D

Ta fram telefonboken i mobilen

Har du kysst nummer 7?
Alinn, nope. jag är inte lesbisk direkt.. :P

Brukar du vara med nummer 19?
Daniel?! öh, på musik lektionerna för han är min musiklärare.. men inte direkt annars, haha.

Gillar du nummer 25?
juppjupp, emelie i shere name ;D

Är nummer 3 din bästis?
nä, det kan jag inte påstå..

Är nummer 18 en sötnos?
Cilla(?) öh, vågar inte svara. :P

Älskar du nummer 16?
asså, camilla är ju beas mammi..

Va du med nummer 23 idag?
elin var jag med för två veckor sen ;) saknar dig <33

Är nummer 22 bäst?
ekonominytt?!?! inte direkt.. :D

Går nummer 5 i samma klass som dig?
nä, hon är min kusse.

Har nummer 30 en likadan mobil som dig?
nä, vet inte vad filippa har för mobil.. :P

Är sista nummret sämst?
ville? ne, tkr inte ja.

många listor ida :D ska sluta, snart.. lovar.. men snart. :D hehe

vad är jag?

1. Tyst eller Högljud ?
2. Rolig eller Skön ?
3. Ful eller Snygg ?
4. Lugn eller Crazy ?
5. Snäll, Dum eller Bitchig ?
6. Annorlunda eller Normal ?
7. Emo eller Fjortis ?
8. Tjejaktig eller Killaktig ?
9. Kompis eller Bästa vän ?
10. Älskar dej , Gillar dej eller Hatar dej ?

Skriv vad DU tycker jag är.

Kopiera & gör samma på din blogg,
för att se va dina kompisar tycker om dig.

pöss

dagens...

Här kommer den klassika listan: "dagens"

Dagens humör:
sansad men trött
Dagens borde: plugga mer
Dagens frisyr: utsläppt, och nytvättat ( Ooh! :O )
Dagens klädsel: grå-svarta jeans (U-turn), röd tunika (Lindex), beacht skärp (oxford), ♥-halsband (från frida), brun-beacha örhängen (ingen aning :S), beacha stövlar (nilsons kanske?!)
Dagens planer: öh, träna med johanna och plugga, OCH självklart äta semlor ;D
Dagens materiella vill ha: nya kläder.. :P
Dagens längtan: kärleken <3
Dagens fundering: kompisar
Dagens beroende: plikter. suck..
Dagens tråkigaste: trött som en zombie
Dagens personer: frida
Dagens tidning: öh, daily mail
Dagens låt: Dream (Freedom Writers soundtrack)
Dagens bild:

det var dagens lista, sov så sött och dröm om alla fina männskor du mött. <3

pöss ♥

how evil are you?

You Are 36% Evil

A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well. In some ways, you are the most dangerous kind of evil.

 

video daxs :D

så söta, han e grymt cool som kan sjunga så högt, *adoreble*  (bea, känner du igen stället, saknar <33) visst e han söt?


här är ett klipp från moulin rouge, med nicole kidman och ewan mcgregor - come what may. <33 så g på moulin rouge för 1:a gången idag hos lisa.c med lisa o bea. trevliga männskor de <3 så sorlig den va! grät som vet inte vad i slutet, *snyft..


och det sista klippet, lite upplyftande roande klipp, såå mig.. kan inte titta på det här klippet utan att garva, hahah, så skön scen, LÖÖÖVE IT ;D haha.



nu ska jag sova, ska träffa Johanna och Elin från Götebörg :D ska gå på bio och ha allmänt trevligt, har inte sett dem på mer än ett halvår, saknar er <3 och bea ska självklart oxå me! så I'll update U 2- morrow ;D

CIAO!
//♥

wierd.. ?!

okej, jag känner att allting är *fucked up* för att vara ärlig, sorry svordomarna .. men allting är så instängt och bortblåst.. kommer det alltid vara så.. ? vad har hänt, vad händer? varför? har jag gjort nåt fel? WHAT IS WRONG!?

det finns så många världar som jag kan hoppa in i, men ingenting är som förut.
sorligt att få börja om, eller i värsta fall, släppa taget.. just nu skippar jag den värld som alla människor lever i.. reality.. är så mkt som har hänt, händer och kommer hända. jag kan inte släppa det förflutna, det som händer är bara skit, det som kommer hända är mest en värld som jag inte vet om de kommer vara så lovande rolig och vardaglig.. ingen av de tider som funnits, är eller kommer, är nån som jag villl leva i. kanske ett liv på andra sidan.. men om jag går dit, så kan jag inte återvända, jag vill ju bara se en glimt.. men det som jag vill, är omöjligt.. självklart.. typiskt emma-tur..

Dagens citat: Ur Bibeln, Ps psalm.13:1-6 (En psalm av David)
Hur länge skall du glömma mig, Herre?
Hur länge skall du dölja ditt ansikte?
Hur länge skall tankarna mala,
mitt hjärta änglsas dag efter dag?
Hur länge skall min fiende triumfera?
Se på mig, svara mig, Herre, min Gud!
Ge ny glans åt mina ögon,
låt mig inte somna in i döden,
låt inte min fiende säga att han besegrat mig,
mina ovänner jubla över mitt fall.

Jag litar på din godhet,
mitt hjärta skall jubla över din hjälp.
Jag vill sjunga till Herrens ära,
ty han är god mot mig.

Citat 2: "Gyllene regeln" Matt 7:12

Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem. Det är vad lagen och profeterna säger.

Det var dagens lilla inlägg, hope you enjoy reading it, who ever did.. :P
pöss ♥

RSS 2.0