Defying gravity

Det är nu eller aldrig. Mitt liv, mina val, min framtid.. How's it gonna be?


Damn I'm good

Idag har jag flyt, jag glider fram med ett grovt ärligt leende på läpparna.
Ingenting kan stoppa mig nu, du skulle bara våga stå ivägen.

Peace out
/e♥

True fact

Enda gången jag backar är när jag tar sats

Söndags mood

Fick sova ut idag och det behövde jag verkligen! Utanför fönstret skiner solen på de 2m höga snöhögarna och jag laddar inför veckan. Det kommer bli mycket små saker att ta tag i, men det ska inte bli ett problem för mig. No no ;)

Idag ska jag plugga spanska glosor, göra klart biologi instuderingsfrågorna, engelska glosor och läsa kemi läxan. Det är nada problemas para mi! :D

Och det där med att färga håret.. det får jag göra nästa helg istället ;)

Peace out
/e♥

Bara så där kanske?

Varför inte färga håret i helgen? :D Hm, vi får se ;)

Peace out and goodish natt
/e♥

Words

You lied to me
But I'm older now
And I'm not buying it baby

Don't bother breaking the door down
I found my way out

And you'll never hurt me again

Just before I thought I had it..

the week is over. It's time for fun! :D

Jag tror jag har lite abstinens för att jag inte har några läxor att göra haha :P Det är sjukt! Men på ett sätt, GALET skönt! Det händer inte ofta liksom ;P Imorrn är det tjejmiddag med alla fina tjejer från öst och väst ;) Längtar! ♥

Jag är sjukt taggad inför allt och vill bara visa vad du går miste om. Visa att det du gjorde var rätt, för nu slipper jag dig. Och nu i efter hand så förstår jag vem du egentligen är. Och det är ingen som jag vill vara med.

Peace out
/e♥

Chilla värre ;D

Idag hade jag kemi prov och det kändes bra, Barbro hade iof gjort provet en aning lättare för att det inte gick så bra förra gången :P Men det kändes som sagt bra :) Man hoppas ju på det bästa ;)

Efter skolan åkte jag hem och satte mig som en soffpotatis framför TV:n, men det hade jag tid med! :D Det var skönt men samtidigt så kände jag att jag var tvungen att göra något, för jag brukar ju alltid alltid alltid ha någon läxa att göra.. MEN INTE IDAG! :D Så himla skönt så jag dör! :D Så idag ska jag gå och lägga mig I TID (!) och gå upp I TID så att jag kan få i mig någon frukost ;P Jag hoppas verkligen inte att vi får något nytt projekt innan sportlovet, det vore så elakt :(

Men nu ska jag dricka te och läsa lite biologi ^^

Peace out
/e♥

Innan jag går och lägger mig..Peace out
/e♥

What do you say?

Don't know much about your life.
Don't know much about your world, but
Don't want to be alone tonight,
On this planet they call earth.

You don't know about my past, and
I don't have a future figured out.
And maybe this is going too fast.
And maybe it's not meant to last,

But what do you say to taking chances,
What do you say to jumping off the edge?
Never knowing if there's solid ground below
Or hand to hold, or hell to pay,
What do you say?

I just want to start again,
And maybe you could show me how to try,
And maybe you could take me in,
Somewhere underneath your skin?

And I had my heart beaten down,
But I always come back for more, yeah.
There's nothing like love to pull you up,
When you're laying down on the floor there.
So talk to me, like lovers do.
Yeah walk with me, like lovers do.

Ska pluggga kemi nu.. Adios for so long!

Jag längtar till sommar och sol!!Härliga rytmer och feeling! Kanske ska ta en sväng till Brazilien? ;)

Peace out
/e♥

Alla <3-dag lider mot sitt slut..

Idag har jag haft söndagsskolan, själv, men det gick bra. Jag mådde verkligen inte bra mot slutet, det kändes som jag hade feber och var helt utpumpad.. Jag åkte därifrån runt 1 tiden och när jag kom hem så gick jag och sov till typ halv 5.. Det hjälpte lite :) Sen var det alla <3-dags utdelning av små paket ^^ Jag fick lite extra i år, men jag klagar inte ;) Jag fick Erik Grönwalls cd skiva av mamma och pappa, en grön scarf av m&p, en röd ros av m&p, en chokladask av m&p, p.s I love you filmen av Ellinor, och ett fint kort av mamma och pappa :) Sen åt vi tacos till middag, och jag lyckades återigen äta mig så mätt att jag inte kunde andas :P

Annars har jag suttit vid Spotify och pluggat kemi och tänkt lite över idrottslektionen som Cicci, Thornet och jag ska hålla i v.10.. sen har jag pratat lite med några fina människor :)

Hoppas din alla <3-dag har varit mysig och trevlig! :)Peace out
/e♥

.....

Jag förstår verkligen inte.. Bör jag? :/

Så sant så sant!


ÄLSKA!Peace out
/e♥

Får gåshud!! ♥Peace out
/e♥

Puss ♥


Saturday 13 februari 2010 :)

Sitter och pluggar inför kemi provet, det känns som att jag fattar, men ändå inte.. Jag är nog nervös för att det är så snart.. :/

Ikväll är det melodifestivalskväll med T och C ♥ Det ska bli myspys! Vi ska fira alla ♥-dag (lite tidigt) men ändå ;P Imorgon ska jag leda söndagsskolan (SJÄLV!) men jag hoppas att jag får lite stöd från Elle eller nåt :S Annars så.. Kommer det bli kämpigt :P Men det klarar jag nog ;)

Peace out
/e♥

catoptrophobiacatoptrophobia
(spegel skräck) är en speciell typ av rädsla som vissa människor får av att titta in i speglar. De vill inte se öga mot öga i stora speglar. De personer som lider av spegel skräck försöker undvika att passera dem. de undviker också att se sig själva i dem. De kan rädsla speglar av olika orsaker, vidskeplig rädsla för att bli betraktade genom speglar, rädd för att man ska se nåt övernaturligt. Man kan även se andra ansikten än sitt eget , och vissa säger att det är för att man kollar på för mycket skräckfilm?

jag tror jag har det, ibland får jag panik över det ska stå någon bakom mig när jag lutar mig ner för att tvätta av ansiktet.. sedan tänker man efter "åh guh nu vågar jag inte ställa mig upp igen"

jag vågar heller inte vara i badrummet när någon säger "svarta madam"
tycker inte sånna saker är att leka med, tänk om det verkligen finns något ont runt om kring oss, och vi sitter och testar gränserna hela tiden...

Är det några fler än jag som har den här rädslan? För jag tror jag är grovt ärrad från alla skräckscener med speglar och sånt.. :/

Peace out
/e♥

You put on quite a show. Really had me goin'..


Jag ska börja kolla på..

GLEE! :D Sitter och lyssnar på spotify och deras röster är hel galet, SJUKT BRA! ♥ Men det får bli när jag har tid :P haha. Men just nu vill jag släppa svenska essän och bara glo på Glee! :P

Här är några smakprov ;)

Peace out
/e♥

En bra dag :)

Imorse vaknade jag och mådde huuur illa som helst.. Det kändes verkligen som jag skulle spy och jag fick panik eftersom jag inte inte inte kunde va sjuk just idag eftersom jag hade biologi prov och samhällsdebatt!! Men jag somande om och gick upp ett tag (...) senare och det hade gått över pyttepytte lite.. så jag gick iväg till skolan. Det var kul i skolan, helt okej, men samhällsdebatten blev flyttad till på fredag så nu ska jag verkligen sätta den där!! Jag ska!

Efter skolan kom jag hem och i princip vände, men jag hann börja på kemi rapporten men var tvungen att sticka i samma stund till kursen :) Det gick bra idag, jag förstod verkligen :) Jag gör framsteg :D Sen kom jag hem och skrev klart kemin (inte klar med slutsatsen dock) och skrev engelskan. Nu ska jag gå och lägga mig, men först ligga på spikmattan ett litet tag ;)

Jag måste snart välja mina IV val.. Jag måste välja 200 poäng, så det blir: spanska steg 5 (100 p), hälsopedagogik (50 p) och filmkunskap (50p) ;) Jag ser framemot 3an och hoppas att jag inte blir besviken!!

Men nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det en slappis dag med engelska och matte, sen piano efter skolan :) Det är en rolig dag ! :)

Peace out
/e♥


exakt

Exakt 2 veckor sen idag.. Önskar vi fortfarande var tillsammans, speciellt nu på söndan som kommer.. Den 14 februari. Men den dan kommer du spendera med någon annan.. Jag hatar det och önskar att du ersätts snart..

Berg-och-dalbana utan tvekan

Jag har haft världens berg-och-dalbana idag.. Jag hatar när det är så, jag blir så splittad och kan inte koncentrera mig för att jag helt plötsligt får 100 saker att tänka på.. Det värsta är att det påverkar människor omkring mig, som inte gjort något, och jag ber om ursäkt för det..

Dagens låt är från en av mina favoritfilmer:Peace out
/e♥

Förlåt

Jag vill inte kontrollera någons känslor. Jag vill bara veta hur de tänker. Jag har inte en avsikt att skada någon eller göra någon sur/ledsen/arg eller något. Förlåt för att jag fått folk att tro det..

spelning

Jag önskade att jag kunde gått ikväll på spelningen, och att jag förstått tidigare att jag faktiskt skulle komma in och allt.. Men men. What to do? Får ta det nästa gång ;) I bet you where AWESOME!

Peace out!
/e♥


Favorit

Hot - Avril Lavigne ^^ Especially for you V haha

You make me so hot
Make me wanna drop
You're so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous
You're so good to me, baby, baby
You're so good to me, baby, baby

fredags + lördag mys :) -> HELGMYS

Igår hos Vince var det hur kul som helst. Det gör jag gärna om, massa massa massa gånger! :D

Ikväll är det melodifestivalen som gäller. Bea och Lisa kommer hit om en liten liten stund och så ska vi äta massa god mat, godis (eller naturgodis för Lisas del) och massa annat GOTT! Det ska bli en skön lördagskväll eftersom det var utgång igår :P Tjejkväll helt enkelt :)

Imorgon är det söndagsskolan som gäller och biologi plugg och annat plugg. Hoppas jag hinner med allt :P Får skippa spinningen, för jag vet redan nu att jag inte har en chans att hinna med det :P Hoppas jag får reservplatsen på måndagspasset till yogan!

Peace out!
/e♥

Torsdag 4 februari 2010

Idag har det varit en bra dag. Engleska lektionen var helt sjukt bra! Vi hade en vikarie istället för Linda, och han hette Oskar. Han var den mest insprirerande och... jag vet inte. Jag har aldrig velat jobba så mycket i hela mitt liv, jag har aldrig varit så peppad och taggad. Honom vill jag ha som lärare! Tänk vad kul det skulle bli! Förlåt Linda, men Oskar ägde skiten ur dig..

Idag ska jag skriva på min svenska essä och öva inför samhällsdebatten.. Höra lite hur det blir imorgon och helgen.. Det är ganska så snurrigt för tillfället :P Eller fullspäckat kanske? :P Men men. Det blev ingen step idag som jag ahde tänkt mig, jag har inte riktigt tid med det med tanke på att jag inte börjat med essän :/

Det går bra på pianot och jag ska byta låt tills nästa vecka. Jag har jobbat färdigt med The meadow (New Moon) och har satt den ;) Piano och andra instrument är så kul, jag älskar musik. Jag älskar att spela piano, jag älskar att spela en melodi och få en känsla eller väcka upp ett minne ur det. Det är svårt att förstå att musik kan vara så laddat, så vackert, så sentimentalt.. så.. KUL! :D

Nu ska jag gå ner och äta middag, sen ska jag göra en efterrätt ;) Det är kiwi, banan, ananas och jordgubbar som man skivar i små tärningar och sen river man vit choklad över och skjutsar in i ugnen tills chokladen hjar smält. Sen äter man vanlijglass till!! :) Enkelt och HUR gott som helst! :)

Peace out
/e♥

Älska! <3


I will be with you until my dying day. AmenAmen

5 saker..

1) Jag vill gå och se 'Prinsessan och grodan'!!! :D

2) Jag är fett taggad inför freda! 

3) Samhällsdebatten kan gå och ta sig..!

4) Jag vill träna träna träna!

5) Jag har en ny favoritlåt som jag knarkar:Peace out
/e♥

Har och ska..

Idag har jag: gått på yoga och gjort samhällsdebatten. Ska traggla spanska glosor i sängen..

Imorgon ska jag: Vrål köra samhälle och chilla? (om det nu går.. :P)

Peace out
/e♥

RSS 2.0