Fullspäckad vecka!

Yes, min vecka, mitt lov bjuder inte på en enda lugn stund inte! Full fart hela tiden!

Måndag
- Jobba G och planera

Tisdag
- Plugga och skriva på projektet
- Kvällsfika med M

Onsdag
- Träffa farmor med Elle och förhoppningsvis Carro
- Shopping runda?
- Gaudi

Torsdag
- Träffa Frida förhoppningsvis
- Fika med Lollo och vidare till stand up på BigBen med Erika & Anna so far

Fredag
- Um op
- Jobba med projektet

Lördag
- Jobba KS
- Jobba med projektet

Söndag
- Jobba KS
- Jobba med projektet

Som ni kanske förstår så har jag inte riktigt tid att blogga så mycket nu för tiden, så ni får uppskatta och ta vara på de få tillfällen som bjuds! ;)

PEACE ♥
/e

Who you are

Jag fattar inte hur man kan plåga sig själv så här. Om och om igen. Samma visa varje jäkla gång. Helt galet. Att man inte lär sig?! Jisses..

Jag har frenetiskt kollat på ALLA avsnitt av serien 'Misfits' som går att kolla på YouTube (KOLLA!!) Jag greps direkt med och har slösat x antal pluggtimmar på att kolla på alla avsnitten. Helt galet.
Här har ni det första avsnittet av serien; (resterande avsnitt hittar ni om ni klickar vidare på höger sida av klippet i YouTube fönstret) KLICKA HÄR

PEACE
/e

Ahora estoy esudiando...

ESPAÑOL!En este momento tengo mucho que hacer en la escuela y estoy por decir lo menosestresado. Tengo dos pruebas de español esta semana, DOSNo está bien.. También tengo dos peticiones de ensayos. Absolutamente maravilloso!

Ahora no voy a escribir más en español (aunque es tan divertido!) Pero para quetodo el mundo entiende lo que escribo x)

För er som är intresserade av det jag skrev, men inte förstod, så säger jag bara google translate för eran del - eller börja plugga spanska! ;D

Men som sagt; spanska prov imorgon, så dags o sova nu maybe.. (y)

PEACE
/e

desire
PEACE ♥
/e

Dagens

WOHO! Idag hämtade jag ut min studentmössa! :DPEACE ♥
/e

Kan inte slita mig från...

...att blogga och vara inne på Facebook trots att jag måste plugga. Hatkärlek till internet!

Lite kort om min dag, torsdag. Det som inledde min dag var lektionen 'Filmkunskap' då vi kollade på den sista delen av filmen 'Mulholland Road'. När filmen var slut satt jag där som ett frågetecken och fattade verkligen ingenting. Regissören David Lynch är känd för att göra filmer som inte direkt är glasklara med vad som faktiskt hände. Han lyckades förvirra mig iallafall. Jag har aldrig sett en konstigare film.

Efter det stod det spanska på schemat - det började med att det var jag och 3 spanska lärare i ett klassrum då de 3 frågade ut mig om vad jag skriver för projektarbete och om mina framtidsplaner bl.a. - på spanska. Jag hade lite svårt att förklara att jag skriver ett arbete om Hiv/AIDS och att jag vill plugga till fastighetsmäklare.. I did my best anyway! haha

Resten av dan har bara varit chill med plugg på biblioteket och piano. Sen gjorde jag någonting som jag aldrig gjort tidigare hemma. Jag kollade på en dokumentär på SVT2. Det var riktigt intressant och handlade om den svenska maffian. Det är ett avsnitt varje vecka kl21-22 på torsdagar (SVT2 som sagt). Det rekommenderar jag folk att titta på eftersom vi på ett eller annat sätt berörs av deras handlande. Tro mig

Nu ska jag hoppa in i duschen och skriva 'rent' mina intervju frågor till prästen Jerker inför frukostintervjun imorgon bitti :)

Hoppas alla har det bra!
Och en liten påminnelse; 1 vecka kvar till vi får sportlov! :D

PEACE ♥
/e

Prioritering

Jag har inte tid för att chilla eller strosa omkring. Fokus nu. 

PEACE
/e

We can do it like the man'dem

Stomp stomp I've arrived
Drop the beat, nasty face
Why ya lookin' at me?

Flyin' flyin' flyin' flyin' through the sky
In my spaceship
I'm an alien tonight

Boys, come say what you wanna
Boys, you need to lick my dollar
Boys, gettin' hot under the collar
Holla holla woahPEACE ♥
/e

Varje söndag

Varje söndag bänkar sig alltid min familj framför tv:n för att kolla på Solsidan och då äter vi alltid någonting gott som efterrätt. Idag blev det kladdkaka :)


PEACE
/e

talang


Den här killen är grym. Han ser bra ut, han sjunger bra, han kan 500 instrument och han har blivit känd 'på egen hand' istället för via någon talang jackt som ex. Idol osv. Kärlek till Kurt! :D

PEACE
/e

When words are not enough

Ibland tar det tid, längre tid än vad man trott, eller hoppats på. Men när man själv insett det, grenar sig floderna ut till det stora havet och man kan åter igen kopplas tillbacka till verkligheten, med varje molekyl av ens kropp.
Med andra ord kallas detta moving on.

Over and out

PEACE
/e

abstinens och begärPEACE ♥
/e

Fredagsmys

Tjoho allihopa!
Igår var det Emma-Lisa dag och jag åkte och hälsade på hennes skola - Kungsholmen - och fikade sen med Lisa och Andreas på deras absolut mest besökta fik under gymnasietiden - Vurma. Vi drog sen vidare och lämnade tillbaka mina H&M skor och hyrde film. Vi åkte hem till L's place och bakade och åt god middag och segade framför filmerna. Det var jätte mysigt och länge sen bara vi två sågs. Det blev ganska så sent och jag sov bort hela dan idag.. typiskt.

Idag äre inte mycket som händer förutom att jag ska plugga inför MaD provet som jag har på tisdag och skriva min spanska uppsats om min drömresa. Tänkte unna mig en film ikväll och sen gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp halv 5 imorrn bitti för att jobba. WOHO!

PEACE
/e

RSS 2.0