EverydayYes! Idag har jag jobbar på KS och chillat hemma - har en stor fet läxhög som jag måste göra - MEN ikväll är det DA3's skiva på Victoria! Temat är 'film' och jag bestämde mig i sista sekund för att vara mean girls, eller ja, en av dom ;P Har mina vita skyhöga pumps, vitt linne (hittade inget grisrosa) och sen en beige-rosa-kjol som sitter på höften. Jag har rensat garderoben för ett tag sen och den där kjolen var ett definitivt big no no att ha kvar, men innan jag slänger den så måste den användas på maskerad! ;)

PEACE ♥

.

Kallas det medkänsla om det värker lika mycket i mitt hjärta som det gör i ditt?

PEACE ♥

back to basic

Hey! Varit borta från bloggen ett tag nu pga en massa vid sidan om att fixa och trixa osv! 
Igår var det utgång till DAAM och Nype med J & co, och Laura som var med till DAAM ;) Det var skit kul o va ute med dom och en allmänt bra kväll! :)

Och idag.. yes. Plugg skulle jag göra ja. Jag ska börja nu! Och sen är det upp 4.40 för att göra mig iordning till jobbet och på kvällen är det skiva som gäller! Vad ska jag vara?! (tema; film) panik!! 

PEACE ♥

KS

Jag börjar smått att känna av hur trött jag är just nu. Klockan ringde 4.40 imorse för att jag jobbar på KS idag.. Det är ganska skönt och va uppe och åka buss när dimman håller på att lätta och se stockholm vakna. Jag skulle nog inte banga på att gå upp kl5 för att gå ut och springa eller något, men trots det så har jag alltid lika svårt att komma upp på mornarna, om jag inte ska iväg och flyga (konstigt?)

Nu ska ja bege m9g hemåt från KS och plugga tills J kommer ikväll! :)

PEACE ♥

Det finns där än

Gått så lång tid, så länge sen,
trots det stod vi där vi en gång stod,
och jag minns det som igår..PEACE

Honey why you calling me so late?

It's really good to hear your voice,
saying my name, it sounds so sweet
I never wanna say goodbye

I guess we never really moved on
PEACE ♥

RSS 2.0