Framtidsutsikter

Gävle, Borås, Halmstad, KTH, SLU eller Trollhättan.. Det är ett stort val. Dags att kämpa för den

PEACE ♥

/e


LOBBY

Kort och gott; LYCKAD KVÄLL!
Vi förade hos mig med Cicci, Lisa och Anders, sen drog vi in till stan och mötte upp resten av gänget (+7) och drog till Lobby. Jag rekommenderar starkt Lobby till alla som vill gå ut och dansa, ha relativt billiga priser i baren, härligt folk och 'rätt' ålder på folk om man är 18-21 :) Värt varenda öre!

PEACE ♥
/e

En bild säger mer än 1000 ord aight?PEACE
/e

I min galax ser jag dig som stjärnan som lyser upp min natt - en supernova

Sho bre!
Slutade för 30 minuter sen och sitter i D060 och väntar på att klockan ska slå 15.00 då jag ska ha möte med min handledare till projektarbetet. Det var ett tag sen sist, men inte har jag hunnit göra mer för det. Hoppas jag kommer lindrigt undan utan att behöva visa något på papper..

Just nu vill jag bara få saker och ting gjort, packat o klart. Undanstökat så jag slipper tänka eller lägga energi på det. Jag vill fokusera på några få saker, men så är inte livet. Det är alltid full rulle med ett dussin bollar i luften samtidigt. Jag hatar att folk säger åt mig vad, hur och när jag ska göra. Det får en att känna en så kvävd.. Skolan är det ultimata exemplet på det här..

PEACE
/e

projektarbete

PEACE ♥
/e

I'm in love

Helt seriöst. Sveriges Chris Brown/Omarion! Sjukt duktig - och snygg - svensk kille som född 92 (!) och går sista året på Rytmus. Woah it's getting hot in here! ;)


Funkar inte att lägga upp videon på bloggen så klicka HÄR istället ;) ENJOY!
(låten som fick mig på fall heter 'taking pictures')

PEACE
/e

High on...

... Taio Cruz! ♥
Too die for!

PEACE ♥
/e

Falling in love - Taio Cruz

Hej era små gullefjuuuun! *nyper i kinden*
Hoppas allt är bra med er ute i den återkommande vinterkylan (snälla kan den inte bara ge upp..) och plugget och allt. Nu är det igång igen, fast sista terminen på gymnasiet. Det är galet.

Vet ni vad ni ska söka? Har ni några planer efter gymnasiet som att resa jorden runt, jobba, plugga, sova hela dagarna? :)

Jag har inte gjort särskilt mycket idag. Filmkunskap på morgonen med Pretty Woman (som jag såg för första gången!) och spanska steg 5 samt matte D. Det var en bra dag i skolan. Inte börjat med att kötta uppgifter och prov ännu, så jag njuter av lugnet innan stormen.
Efter skolan gick jag till forum och pluggade spanska och religion, sen tillbaka till skolan igen för att lämna böcker i skåpet så att jag inte behövde bära 20kg skolväska hem. Och så hade jag piano :) Just nu spelar jag en fransk vals som heter La dispute - Yann Tiersen.

PEACE ♥
/e

och dom nominerade är...

Nu är det hög tid att gå in och rösta på finest.se till vilka du vill nominera till ex. Årets modeblogg, Årets nykomling i bloggvärlden, Årets restaurang, Årets nattklubb m.fl. Man kan endast rösta 1 gång/dag ;) För att rösta klickar du HÄR


Första lektionen var.. inställd. Självklart. Jag stressade som en galning för att komma i tid, dock missade jag nacka bussen med seriöst 10 sekunder. Lagom irriterande. Så nu har jag suttit på biblioteket med Anna, Karin och Erika med spanskan och lilla kära datorn. 

Dags att springa vidare till nästa lektion, matte D.. -.-' Mitt favoritämne just nu. Älskar när man vet vad man håller på med och känner att ens chanser att få ett högre betyg än IG är enorma. Underbart

PEACE ♥
/e

klassiker :)PEACE ♥
/e

gåshud

Dom är så bra - preminerar på Christina Grimmie's youtube sida (hon är så bra!)PEACE ♥
/e

Lång dag

Det har varit en lång dag med lite sömn under natten som varit. Jag gick upp halv fem för att göra mig i ordning för jobbet, jag gick hemifrån 10 sekunder försent, missade bussen och fick vänta 15 min på nästa, får vänta på tunnelbanan i 5 min, och sen vänta på bussen ytterligare 10 min för att det är helg och tidigt på morgonen och då går bussarna inte lika ofta.. Men det slutade med att jag stämplade in ca 20 min sent.. Och trots att jag hade ringt och sagt att jag skulle bli sen pga av alla bussar, så var det ändå ingen som var informerad när jag väl kom dit. Kul start på dagen.

Men nu är jag galet trött och BORDE skriva uppgiften i religion (a) om 'min livsåskådning' - som jag tycker är nyttigt, men svårt att definiera. En liten utmaning eftersom jag vill ha svaren på frågorna själv innan jag bara skriver ihop någonting. 

PEACE ♥
/e

grym eller vad

Så himla skön kille.

PEACE ♥
/e

p.u.s.h

En jobbig och lång dag. Dags att ta tjuren i hornen och satsa. Jag tänker inte låta mig själv faila, aldrig. Jag ska kämpa, blod, svett och tårar. I mean it

PEACE ♥
/e

Somnar ståendes

Jag är helt utpumpad. Yes, nu är första skoldagen avklarad. Hade den kortaste dagen idag så det var skönt. Imorgon går jag dock från när solen bokstavligen går upp till den går ner.. 8.30-16.20. Inte okej. Sen drar Lisa och jag vidare till gymmet för ett roligt spinning pass :P 

Jag sitter och försöker skriva ner alla som jag ska köpa och 'dela ut' biljetter till - gällande student skivan! Det kommer inte att bli mycket tid över för att plugga tyvärr (!) men jag hoppas att jag kan stå ut den resterade del som är kvar av skolan då. Annars äre bara o make it happen ;)

Nu måste jag hoppa in i duschen och packa väskan med träningskläder. Ute i sista minuten!

PEACE ♥
/e

Last night of freedom

Here we are. Sista timmarna innan helvetet brakar loss igen. Dock bara 5 månader kvar av gymnasiet nu. Kötta genom dem, one by one. Jag hoppas verkligen att lärarna inte kör värsta rivstarten delvis eftersom att man vänt totalt på dygnet och kommer vara en zombie i skolan imorgon, och sen för att visa lite medkänsla.. snälla?!

Imorgon börjar jag tidigt - jippie - men slutar iallafall relativt tidigt 13.30. Sen ska jag ta min 2011-tränings-oskuld på gymmet med ett dans pass på kvällen. Jag ska på öppet hus den 20 januari btw för streetdance på Danshuset. Jag saknar dansen och suktar verkligen efter det när jag kollar på dansfilmer. Jag älskar känslan, även om jag kanske inte är bäst på det. Jag behöver ju inte kolla mig i spegeln ;)

Helt obeskrivlig känsla att plugga på sitt lov.. eller ja, iallafall det som är kvar av det ;P Men jag borde få en eloge för att ha skrivit en filosofisk fördjupningsuppsats på en dag! *stolt chey*

Det kurrar något enormt i magen just nu, så jag måste verkligen ta någonting att äta. Annars kommer jag att svälta ihjäl när jag sover :P

PEACE
/e

Houston

Sometimes love comes around 
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down

So now I'm crashing don't know how it happened
but i know it feels so damn good
Said if i could go back and make it happen faster
don't you know i would baby if i could

so you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
or will you bring the better future then i had in the past
cause i don't want to make the same mistakes i did
i don't wanna fall back on my face again
I'll admit it, i was scared to answer loves call
and if it hits, better make it worth the fall

PEACE♥
/e

Har tänkt på det ett tag..

Jag vet att jag alltid känt basen dunka i takt till mina hjärtslag, men inte tänkt på att ta tag i det.
Kanske är dags att ändra på det..?

PEACE
/e

P.u.s.h

-

PEACE
/e

Dags att börja tänka på refrängen

Dags att hoppa in i duschen, fixa naglarna och ja, ni vet - allt :)
PEACE ♥
/e

Long time no seen

Längesen nu. Sorry.

Jag orkar inte riktigt sammanfatta allting som hänt sen sist. London var så grymt lyckad resa så de inte e klokt. Värt vartenda öre! Det sög verkligen att komma hem till kylan och det vanliga livet igen. Visst är det kul med kompisar och så, men skulle lätt spola tillbaka några dagar.

Igår träffade jag M och vi hade tänkt att gå på bio och äta middag på stan. Men det blev ändrade planer då M's kompis fått reda på att det var gratis inträde och 18+ på Berns just igår, så vi åkte hem till M och gjorde oss i ordning. Eftersom jag inte hämtat ut mitt nya id kort ännu så fick pappa svänga förbi och lämna mitt pass (yay!) Vi drog in Berns strax efter 9 och mötte den fetaste kön fullproppad med Nacka -92:or... Soft med gratis inträde men det.. sög. Verkligen. Stod i kö i 1h för att komma in, sen kö till garderoben och vidare till baren efter att ha hälsat på varenda kotte som man känner. En vidrig cider och armbågar på det som de kallade dansgolv. Sen tröttnade vi. Vanilla, Elin, Petronella, Michelle, jag, Kevin och co drog vidare i hopp om att hitta nåt bättre place, men slutade med att vi hamnade på Max :P Det blev en billig kväll iallafall!


Imorgon är det ett säkert kort som gäller, Nype. Det blir utgång med F, B, L, Ag, C och kanske några fler :) En riktig tjejkväll! Innan är det förkrök och allt som hör till at my place, sen drar vi in och skakar rumpan av oss.
Innan allt detta ska jag vara duktig och gå upp i tid (inte som klockan 16.30 idag.. :S) och hämta ut mitt id kort som äntligen är klart! Lättnad att ha med det och inte passet ;)

Aktuellt annars är att resan till Finneland, Helsinki, med E blir av! :D Så taggad! Vi flyger iväg den 22 januari - så nu äre bara 15 dagar kvar! GALET!

Nu ska jag stänga av datorn och få lite sömn för en gångs skull! God natt och sov sött!

Peace ♥
/e

RSS 2.0