dagens.. :)

Dagens humör: delvis trött, glad, harmonisk
Dagens borde: Vart mer allärt
Dagens frisyr: det gamla vanliga, har ju kort klippt :P
Dagens klädsel: ny svart tunika, läder skärp, ljusblåa jeans, brun-beiga gladiator sandaler
Dagens planer: Av den del av dagen som är kvar så.. sova? :P
Dagens materiella vill ha: Kläder kläder kläder från H&M och GinaTricot. Och svartläder armband från GinaTricot. Men men.. Ska kanske köpa armbandet imorgon ^^ hehe.
Dagens längtan: ett weekend på ett spa
Dagens fundering: Mår alla så bra som jag? Känner alla ett harmoniskt lugn välla över dem från ingenstans?
Dagens beroende: Skratt
Dagens tråkigaste: det slog mig att bea verkligen åker, och det är snart.. och sen är hon borta ett jäkligt bra tag.. :(
Dagens personer: Ebba
Dagens tidning: Den som jag borde läsa..
Dagens låt: Hotel room service - Pitbull

Peace out
/emmaaaa :) ♥

till älsklingen <3

♥ Du inspirerar mig till att lyckas i livet ♥



Jag älskar dig Johan ♥


Slut på helgen efter första skolveckan..

Jahapp, då var helgen redan slut och ännu en skolvecka börjar i D060 klockan 9.55 imorgon bitti. Min första lektion är samhällskunskap, sen har jag lunch och psykologi med ett fint och lagom slut klockan 13.30 :)

Min helg började så bra och underbart som en helg bara kan vara, alltså i fredags den 28 Augusti 2009 (!) Då hade nämeligen hjärtat och jag varit tillsammans i 2 månader och det firade vi genom att gå på Inglorious basterds vilket var sjukt bra! Verkligen sevärd! ;) Sen sossade jag hos honom och hade det hur mysigt som helst! Älskar dig! Sen på lördan så spenderade jag största delen av dan framför TV:n med och frossade i oss kakor ^^ Sen åkte jag in till stan för att möta upp Johanna och Elin (från Töreboda) och Bea över en fika. Det är inte så ota vi 4 träffas eftersom alla måste hitta ett datum som alla kan, vilket inte alltid går, men när vi väl träffas så känns det som det var igår och allting bara flyter på. Det är verkligen ett par underbara tjejer! Helt fantastiska!

Efter fikan så åkte J & E vidare till nån fest till E's kusin om jag fattade det rätt.. Men jag åkte hem till Bea och sov (spontant) över. Det går allt för lång tid emellan vi träffas vilket är lite deprimerande, men det var jätte mys och kul att få träffa dig och prata Emma- Bea snack och bara chilla. Kommer sakna dig som jag vet inte vad när du är i England :( Kommer gråta som fan.. Jag vet att du kommer ha hur kul som helst där borta, men du kommer garanterat vara saknad av mig!! Buhuuuu! :'(

Idag, söndag, så hr jag träffat Ebba och fikat och strosat runt lite i Sickla. Det var en välbehövd fika som löste både det ena och andra, vilket jag är ytterst tacksam för. Jag vet att vi tappat den kontakt som vi hade förut, men det ska vi ändra på. Det vet du, a deal is a deal right? ;) Jag gav även min födelsedagspresent som blivit en aning uppskuten, men nu så. Hon blev väldigt rörd och glad men tårar som rann ner för kinden. Jag är så glad att jag har dig kvar, trots uppehållet som blev allt för stort.. :/ Men det är historia, imorgon är en ny dag med nya andetag.

Så låt luften få komma djupt ner i lungorna,
och känn solen gå upp för en ny dag, ett nytt kapitel,
en dag som inte var igår.

peace out
/emmaaaa ♥

Hemma igen, tillbaka till verkligheten

Emma is back in town !

Har varit en härlig vecka på Kreta med 35 grader i skuggan och 26 grader i havet. Underbart med andra ord :)
Kom hem igår kväll och tentade av matten idag kl13.. Så nu är det ur världen :P Hoppas det går vägen bara !
Sen mötte jag upp Johaaaan (♥) och strosade runt i Forum ett litet tag, sen åkt vi hem till honom och chilla. Sen var det hem för att förbereda inför imorgon, har bjudning då :) Sen på kvällen ska Bea och jag på COLDPLAY! :D Ser verkligen framemot det ! :D

Men nu ha jag surplat upp mitt svartvinbärs te och ska sminka av mig och hoppa i säng. Har btw några låtar som jag fullständigt knarkar. Här är en av dem, älskar alla Taylow Swift's musikvideo, de har alltid en så bra historia och är filmat så bra!

Ett smak prov på en fin och gullig berättelse:



Puss!
PEACE OUT
/e♥

Counting down..

Om 9,5 timme ska jag upp för att bege mig till Arlanda flygplats på ett plan till Kreta. Jag längtar extremt mycket efter solen och värmen, men vill inte känna saknaden. Den svider.



Sen suger det lite lagom att veta att när man kommer tillbaka så är det bara 4 dagar kvar.. Sen är det slut..
Men först; KRETA! :P

Idag har jag packat som en galning och varit och fikat/ shoppat med Frida i Forum. Jag köpte en eyeliner (Viva La Diva), concealer (IsaDora) och en neccesär (H&M). Det var lika mysigt som vanligt och vi satte oss på det gamla hederliga fiket, Barista :) Är alltid lika kul och skönt att träffa dig, man behöver liksom inte tänka, bara vara. Så sjukt glad att jag har dig kvar!

Sitter för övrigt och lyssnar på 'Before it's too late' med Goo Goo Dolls. Är helt kär i deras gamla låt: 'Iris'. Sjukt bra.

Nu ska jag återgå till packningen och allt som hör där till -.-' Ladda över lite filmer till laptopen och lite ny, fräsch musik till nya mobilen :D Den fick jag i födelsedagspresent förensten, den är ROSA, och jag älskar den!



Puss!
/e♥

Don't let them say you ain't beautiful..



Puss!
/e♥

<3

Ska ut på promenad med älsklingen snart, efter middan :)
I've missed you!



Puss! ^^
/e♥

stolt ! :D

Är bara allmänt stolt över min kusinvitamin Robert som hamnar på prispall efter prispall, och är sponsrad och ska vidare till Norge bl.a. för att tävla.

Ett ord. Stolt!





Gå gärna in och kolla på hans hemsida: HÄR!

Peace out!
/e♥


<3

In Our Darkest Hour

In My Deepest Despair

Will You Still Care?

Will You Be There?


In My Trials

And My Tribulations

Through Our Doubts

And Frustrations

In My Violence

In My Turbulence

Through My Fear

And My Confessions

In My Anguish And My Pain

Through My Joy And My Sorrow

In The Promise Of Another Tomorrow

I'll Never Let You Part

For You're Always In My Heart.


<3

Imagine a circle, it has no end.
It shows how long I'll be your friend.
Only when death do us apart
I'll keep our memories in my heart

Dagens video..


Dagens tanke



first day

Hejhopp! :D
Idag var första dan på mattekursen och jag blev förvånade hur bra det gick, och hur lättad jag är. Solen skiner för fullt på himlen och passade på att jobba lite på brännan på en parkbänk utanför KTH, och tror det lönar sig big time :D Hoppas kan man ju alltid iallafall!
Har inte hänt så mycket annat än mattekursen, snackat med Johan och slappat vid datorn..
Resten av kvällen ska jag spendera framför PrisonBreak kl.22.00 på tv3, duscha och fixa Ebba's present in i det sista :) Ska även boka bord till mig och Johan till den 5e på onsdag. Ska inte avslöja vart än, det får ni se :)

Dagens bild blir denna:


Bildassociation:
'Har du någon gång tänkt över vem du är? Eller vem du vill eller försöker vara? Smink är ofta en bra mask för att försöka vara någon annan. Har du provat en dag eller två utan smink? Har du provat att vara den person du egentligen är, och sluta låtsas? Många vågar inte för de vet inte vad alla runt omkring ska tycka eller säga.. Jag tycker att det är illa att vi är så beroende av andras åsikter, istället för att lyssna till din egen i första hand.'





Imorgon börjar mattekursen, kl.9-13 -.-'

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Seg, sjuk och nervös
Favoritgodis: Kola! :D
Är det nåt du absolut inte äter: Lakrits, sniglar, rålök
Kläder just nu: rosa mjukisar, svart linne, svart myskofta
Vad sa du senast: 'Saknar dig, pusspuss!'
Sommarplaner: Mattekurs 3-7, Kreta 13-20
Fisk eller badkruka: Fisk i en badkruka.. Badar inte om de e kallt i vattnet :P
Hur många kuddar sover du med: 2 st, en bredvid och en som jag vilar huvudet mot :P
Favoritväder: Sol och blå himmel på sommarn
Spelar du nåt instrument: Piano (spelade fiol)
Morgon- eller natt männikska: Pffs.. nattuggla garanterat :P 
Sparare eller slösare: Bror på vilket humör jag e på.. Både och :P
Vem är viktigast för dig: Tänker inte rangordna! Äkta vänner, familjen, pojkvännen och katterna! <3
Tror på liv på andra planeter: Vilken planet? :P

Peace out
/e♥


Läs och tyck till.

En flicka kommer till klassrummet. Det är en tidig morgon. Hon är där lite för tidigt, för hon måste fixa några saker. Hon brukar alltid vara där lite tidigare för hon vill inte komma försent och höra de fula orden som hennes klass retar henne med. Isabella har varit retad ända sen 3:an nu går hon i 8:an och ingen har sagt eller gjort något snällt mot henne sen dess. Hon har alltid kännt sig utanför. Hon sitter i sin bänk och bara väntar. Minutrarna går en efter en. Efter ca 40 minuter kommer de första. Det är ett kill-gäng på 6 personer. De går in i klass rummet, går till skåpen hänger av sig deras jackor. De flinar fult hela tiden, sedan går de ut. Isabella kan riktigt känna hur de pratar om henne när de går ut. Hon ska precis gå till skåpet för att hämta sin bok när ett annat kill-gäng kommer in, men den här gången är det bara 2 personer. Den ena killen tycker Isabella är så snygg men hon har aldrigt vågat säga något till honom. Han är inte en sån som mobbas utan en som mer kollar på och inte gör något. De hänger av sig jackorna och går ut igen. Nu har också tjej-gänget kommit in och de är 11 personer. Isabella ska precis gå tillbaka till sin plats när hon känner att någon fäller henne. Hon landar pladaskt ner på golvet. Flickorna skrattar hånfullt, tjejen som skrattar mest säger;

- oj förlåt, jag såg dig inte.   Alla tjejer börjar skratta igen, nu har också killarna kommit in så det blir mer skratt och hån. En fröken kommer in och alla blir tysta, Tjejen som fällde Isabella går fram till henne och säger;

- ojsan, gick det bra?
 säger hon retsamt. Slog du dig?  Isabella vill inte svara. Hon sätter sig ner i bänken och är tyst. På rasten händer ungefär samma sak. De fortsätter att mobba henne och killen hon är kär i kollar bara på. Detta fortsätter i dagar och veckor, allt är som "vanligt" men till slut en dag händer det.

Isabella är där tidigare än vad som behövs. Hon sitter i sin bänk och väntar. Det går sekunder, minuter sedan hör hon hur dörren öppnas, hon kan inte låta bli att kolla vem det är. Till sin stora förvåning är det Erik som hon har vart kär i alla år sen 3:an, hon skyndar sig att gå ut men han tar tag i hennes hand. Han kollar henne i ögonen. Hon kollar ner, han lyfter upp hennes huvud. Hon kollar han i ögonen länge. Till slut säger han det som hon har väntat på länge,

- Jag älskar dig, och jag tror du gör likadant. Han kollar på henne. Hans ögon glittrar och hans mun ser frästande ut. Älskar du mig också? frågar han lungt.

Hon nickar. Hon ler, hon är så glad så hon vet inte vad hon ska göra. Sedan hör hon hur dörren öppnas och hela klassen kommer in rusande och skrattade, en del grinar nästan för att de skrattar så. Hon kollar han i ögonen, hans ögon är svarta och han ler fånigt fult.

- trodde du på den lätta eller ? frågar han retande.

Isabella springer ut ur klassrummet. Nästa dag är inte hon i skolan. När klassen snart ska gå på lunch kommer en mamma in. Det är Isabellas mamma. Alla vet vem de är för hon har vart här många gånger med Isabella. Hon ställer sig och pratar med fröken, sen harklar sig fröken och Isabells mamma börjar prata.

- Igår kväll tog Isabella livet av sig. Jag vet inte varför men jag hittade en lapp där det stog: Nu får ni som ni vill! Isabellas mamma börjar gråta. Tårarna rinner nerför hennes kinder. Fröken går fram och tröstar henne. Först då förstår klassen vad de har gjort. Alla tänker på vad det har ställt till med.

Efter drygt 3 veckor är det begravning. Alla är där till och med klassen. Alla gråter och då är det Alla!




PEACE OUT!

Bättring

Ska börja lägga upp bilder från det som hänt under dagen, blir betydligt roligare då. Said and done.. eh..?

P. O.
/e♥

...

Feelings die when it's to far away.
Don't let that happend.



Packar upp från bilresan, tänkte baka paj med vanlijsås sen. Film kanske skulle passa. Eagle eye tror jag att det lutar åt. Får se.
Annars.. sjuk och trött. Stressad inför att börja stressa igen. Vill bara sova, eller ligga på en solig strand och bara vara. Behöver ett break.. Inte så passande när skolan börjar närma sig, kunde jag inte känt så i början när jag hade tid för det? Kom igen. Pallar inte med att känslorna inte kommer när jag vill de, när de borde..

Peach out
/e♥

RSS 2.0