vill se!! --> Yesman <--


feelings never die, they just goes forgotten

Sometimes you just feel tired, feel week.
When you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you.
Gotta find that inner strength
And just pull that shit outta you
And get that motivation, to not give up
And not be a quitter.
No matter how bad you wanna just fall flat on your face
And collapse.

Till the roof comes off
Till the lights go out
Till my legs give out
Can't shut my mouth
Till the smoke clears out
And my high burns out
I'ma rip these shit
Till my bones collapse

Until the roof comes off
Until my legs, give out from underneath me.
I will not fall.
I will stand tall.
Feels like no one can beat me.


9 december 2008

Okiiij, idag har vi haft nb- dag, alltså alla nb:are (natur-beteende för er som inte visste). Det var trevligt, men ganska rörigt på nåt sätt, kanske bara var jag, men jag var väldigt trött :P förskte vara lite social, men i slutet av dagen så orkade jag bara inte.. :P ska sova ut idag! :)
Efter skolan, notera att vi slutade 1,5 h tidigare! *jätteglad* :D så gick Lisa.T och jag till Forum, men gick på vägen dit förbi Nacka Aula, där vi såg några Nacka Musikklass elever och Johan stå på scen. Vi tvekade inte om att springa dit o kolla! :D Vi hittade Daniel som extraknäckare vid ljudpaelen, men vi kunde inte snacka med Johan, för han dirigerade.. :( men han tjoade hej då när vi gick, och då hängde hela kören på :D haha, de va lite kul :D Mkt nostalogi som dök upp när man stod och lyssnade :( men man fick se det från den ljusa sidan.

Väl inne i forum lämnade jag tillbaka några historie böcker, som var en aning försenade :P haha. Sen krånglade bankomaten -.- suck, så vi guidade oss med hjälp av några sorts datorer som visade kartor och annat smart :P :) Vi köpte en kofta från Zara till Lisas mamma, och jag sprang in på Gina Tricot  och impulsköpte lite underkläder, rosa så klart :D (trosor 59:- och bh 99:- så det var inte så dyrt, men de e bara bra!) Jag kände att det behövdes nåt nytt :)

Och nu sitter jag här vid datorn, med fysik rapporten i en flik nere i hörnet, den är nästan klar, skönt det :P Hoppas den blir så pass bra att han ger mig ett någotlunda bra betyg för en gångs skull :P *hoppas, hoppas* :D

VIKTIGT!
IDAG FYLLER BEA 16 ÅR!! Denna underbara varelse blir idag 16 ååååår! :Dpartyparty på freda ;D Då är det 40- 50-tals tema! Det ska bli riktigt kul, lägger ut bilder sen ;)

PuSSss PuSsss♥

big love to you guys

UC Men's Octet = ♥Dom har så mkt personlighet så man blir ûber glader! :D Dom är så roliga och har så sjuuukt bra röster, älskar dom, helt underbara!

De här är några av mina favoriter:
- Bohemian Rhapsody
- The Scientist
- Lion King Medley


PuSS♥


yurima - river flows in youden väcker många känslor.. många tankar, nostalogi som svishar förbi, som en film fast i snabbspolning..

släkten är värst..Emma Zetterberg


Ja du Emma, du vet väl vad dom säger? (Släkten är värst), eller det var iallafall vad det var förut, när man faktsit såg av varandra. Nu blir det inte så, och alla har blivit så mycket större sen sist man såg alla. Jag tycker det är tråkigt att vi inte har sån stor kontakt längre, för vi var faktist rätt smmanspelta under tiden som vi var små, .. tyckte jag iallafall...Och en del rackartyg lyckades vi med också, det var skoj :) Jag Har faktsit ett riktigt starkt minne av att vi var inne i eran lägenhet, då ni fortfarande bodde i den, och du och jag sprutade ner nästan hela badrummet med din pappas raklödder, och dessutom lyckades vi få slut på allt genom att spruta ut lite ut genom badrumsfönstret. Det var skoj under tiden, men inte efter när Bengt blev sjukt sur på oss, och dessutom skyllde jag allt på dig! Haha jag var lite elak tror jag nog.

Allt som allt tycker jag att det är synd att vi i släkten inte umgås längre, förut umgicks vi väldigt ofta ändå och då tyckte jag inte att det var så jävla kul alls alltså men nu tycker jag att det är synd, och det är väldigt synd att det blir en sådan stelhet över konversationerna när vi väl träffas.

Jag saknar mina kusiner.

Jag vet inte vad mer jag kan säga, förutom att du är Emma.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag sitter här och gråter, saknaden är stor <33 Vet inte om jag ska säga tack eller inte.. men va fan, tack för att du skrev det, jag trodde att det bara var jag som tyckte oc kände det..
Alexandra89 + Emmaziita = Kurreliner!! ♥


christmas lihts gone wild xD haha

så skön! kul underhållning :D finns fler på youtube ;D


PUSSS♥

klippa mig på lördag kl.10 (!)

 kanske ska man spara till så här liten gullig tuppkam? det är världens längsta tuppkam, om ni ville veta ;D

eller kanske så här?


MEN ÅH! här är den ultimata frisyren!!


nej men seriöst! hur ska jag klippa mig? ska jag bara fixa till min frisyr som jag har nu, och göra det kortare, eller hur? (!) skriv gärna nåt som du tkr jaskulle passa i. ska jag färga oxå(?) hm..

RSS 2.0