"de vita"Åh åh åh, Gissa vad, gissa vad?? En ledtråd är bilden ;)
Jag ska vara statist till "ett konstnärligt äventyr" som heter "De Vita" som ingår i verket Polarstation Zebra svarar ej" av Lotta Melin för Contemporary on Ice. Det kommer äga rum den 12-14 februari i Kungsträdgården. Kom och kolla! Kommer visas för stor publik I Kungsan på storbildTV ;D Ska bli sååå kul! :D


Här kan ni läsa lite mera om själva handlingen: (Som jag fick)

Du kommer att befinna dig i en tid då livet på jorden för länge sedan tycks ha upphört. Men inte allt liv - från en plats som en gång hetat Polarstation Zebra har uppfångats svaga signaler, näst intill omöjliga att tyda. Du ingår i en styrka kallad "De Vita" som landstiger på sju olika platser runt om i Stockholm. Du har ett uppdrag från en högre, okänd makt att ta dig till de tre överlevande som befinner sig på Polarstationen Zebra i Kungsträdgården. "De Vitas" aktiviteter övervakas noga och publik på plats i Kungsträdgården kommer att kunna följa marschen dit på storbildsskärm.

Friidis hade oxå anmält sig, vet inte, kom du med eller?? *hoppas, hoppas, hoppas*

Det var dagens nyhet iaf :D juste, imrrn har jag feta naturkunskapsprovet :S Inte alls lika roligt.. -.-

!Adios amigas!
Buenas noches, Emma

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad roligt att du ska vara volontär i projektet! Nu finns det nya, fina filmer på youtube från repetitioner av "De Vita" som du gärna får lägga upp om du vill. Url:en är http://www.youtube.com/watch?v=6zMQLeQ8Wq8Vi ses den 12e!

Mvh

Maria, Moderna Dansteater

2009-02-03 @ 15:04:10
Postat av: Lojs

Vad roligt, jag var nyfiken på hur folk hade reagerat och hittade din blogg här. Är också volontär i bland "de vita". Eller hur att det var grymt kul?

2009-02-12 @ 21:54:18
URL: http://lilliolito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0