Kanske därför??

Jag är med i en grupp på facebook som heter I Wish Music Played During Epic Moments of My Life and Not Just in Movies.

Är det därför man lyssnar på musik när man t.ex. är ledsen? För att bygga upp känslan ytterligare och låta allting bli värre eller sämre än vad det egentligen är?

Dagens fundering..

Peace out
/e♥

Kommentarer
Postat av: Lydia

Musik, konst eller dans är alla uttryck för känslor och det finns (för mig iaf) inget bättre än att lyssna på musik när man känner en speciell känsla. När man är ledsen är det som bäst, det blir en slags terapi och rehab att bara lyssna på melodierna och texterna och bara låta sig själv känna. Såg att du skrev om Navid, hans musik har gjort så mycket för mig att jag grät när jag såg honom i somras.

Om du vill ha tips på en bra terapi-låt, lyssna på Håkan Hellströms "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger", den är extremt sorglig och jobbig, men den är så klockren och man kan känna igen sig så mycket.

2010-01-28 @ 01:54:50
URL: http://takomlada.blogg.se/
Postat av: Lydia

Jag blir glad att du känner så, även om vi inte är "vänner" i den meningen utan snarare bekanta så har jag en sjuk drift av att vilja hjälpa människor, speciellt när jag vet att jag någonstans i bakgrunden varit en del i någons icke-välmående och jag vill bara kunna gott göra för det och för att jag vet att det är vad jag hade behövt och inte fick...



Gud va kul att du gillade låten, även om det är på något sjukt och tragiskt sätt man gör det ^^ Vet inte hur mycket jag och natasha knarkade den i somras när vi båda var relativt nyblivna singlar och bittra över att förhållanden ska vara så sugiga!

2010-01-28 @ 18:08:56
URL: http://takomlada.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0